Hoppa till innehåll

Skolstarten

26 november, 2012

Hej igen skolan! Allt kändes lite underligt i morse. Det är delvis samma lärare som för två år sedan, men inte samma människor. Min hjärna ville inte fatta det först. Eller så var jag trött och förvirrad. Lokalen är i alla fall bekant och jag tackar min skapare för att jag redan har tentat den första och största delen, med tanke på allt som man ska ha in i hjärnan och det mesta är självstudier. Jag lovade vår lärare att skriva provfrågorna i alla fall, men jag har ju redan bedömts. Det är bra att repetera, det är många detaljer som redan fallit i glömska.

Vi verkar ha ett bra gäng. Det kändes tryggt att känna till hur skolan och plugget funkar, för byggnaden är en labryrint! Sen har vi en massa nytt i Wilma och Moodle (hata Moodle, men vad kan kan, det får väl duga) och även en ”obligatorisk valbar tilläggsdel i utbildningen som härrör från efterfrågan på arbetsmarknaden”. Och inte att förglömma, jag får prata finska mycket mer än vanligt, det behövs!

Och visst är det lustigt, vi är 18 personer i gruppen och 3 av oss är tvillingmammor. 😀

Jag passade på att skaffa ett par nya plagg från fina Gina, när man nu ändå ska vara bland folk och inte bara dra omkring med sandiga barn. Stickat, för att det är så kallt i skolan och lite flamsigt vinrött (tack för inspirati0nen, Jennie!). Och ett par Lisa Superstretch-jeans till, de är mina favvosar! Fast i blått den här gången.

Det känns bra. Och jag är trött. Snark. Och jag somnade hos fammo, som bjöd på köttfärs och potatismos åt alla glada barn och skolbarn. 🙂 Tack!

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. Nina permalink
    27 november, 2012 09:36

    Skönt att vara igång igen, eller hur?! Känner hur det är bubbligt glatt i dina ord idag 😀 Take care!

    • 28 november, 2012 10:09

      Tack! Ja, det känns riktigt bra och meningsfull!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: