Hoppa till innehåll

Fjärde gången gillt

24 november, 2012

Det var två ganska trötta föräldrar som drog iväg med barnen till Päivä Paloasemalla. Det är alltid svinkallt varje år när de har det här eventet och det är alltid nån som är missnöjd, men vi gick i alla fall dit och tittade lite, klättrade på brandbilar och fick vår julkalender. Och det var i alla fall ingen snålblåst i år.

Isaac ville ha en massa korv, William ville stanna och se mera, klättra och styra, Milja ville vara med ett tag, men blev plötsligt blyg när en tant kom fram och skulle gulla med ungarna. Jag tyckte lite synd om henne, hoppas inte hon kände att hon skrämde bort ungarna.

Sen hämtade vi hamburgare och hälsade på fammo&faffa och somnade. Ja, inte ungarna, tvillingarna somnade i bilen och sov 25 minuter och sen är det kört. Men jag var trött, jag fattar inte varför jag inte lyckades somna ordentligt inatt.

Det var således lite mer trötta barn som åkte bil fram och tillbaka idag, men jag tror de är glada i alla fall. Självfallet somnade twinsen alldeles för tidigt (igen) när vi åkte hem lite före sex på kvällen. De är ju vana att lägga sig lite efter åtta och vaknade och grät hemma. Det har varit en lång dag, som började tjugo före sju, men NU är alla trötta i säng.

Min RunKeeper påminde mig glatt om att ”du tyckte det var dags att träna idag igen” men det finns ingen energi för det idag. Mina armar och ryggen har jag i alla fall tränat idag, vi har burit och burit ungarna.  Såhär i efterskott kanske det hade varit bra att ha med vagnen, men twinsen inte riktigt gillar den längre. Och träningen hinner jag med, det är faktiskt skönt att bara ta det lugnt ibland. Det är ju lördag kväll.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: