Hoppa till innehåll

Grå torsdag

22 november, 2012

Nä seriöst. De här eviga prognoserna om mulet väder och duggregn går mig på nerverna. Idag duggregnade det hela dagen. Det var som om nån stod med en stor spraykanna och strösslade ner vatten, fint och jämnt överallt. Regnar det eller inte? Man vill bara krypa in i nåt ide och vakna i februari eller mars.

Det är mörkt på morgonen och mörkt på eftermiddagen. Sorry, jag pallar inte att skriva nåt positivt idag.

Ungarna hade i alla fall vansinnigt roligt med den här Flexitraxx-bilbanan och Isaac kallade den batteridrivna bilen för ”mopobil”. William totalrebellar mot oss och vi biter ihop. Typ. Fem år=mysåldern? Eller hur var det nu igen?

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. Fia permalink
    23 november, 2012 01:12

    Det kan också vara början på sexårstrotset (eller lilla tonåren som den också kallas) som ni ser nu. Under sensommaren/hösten hade A, då fem och ett halvt, en riktigt jobbig släng av det och man undrade vem som hade bytt ut vårt beskedliga barn.

    • 23 november, 2012 09:12

      Ja nåt sånt måste det vara eller så rebellar han för att vi inte har lika mycket tid med honom pga twinsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: