Hoppa till innehåll

Fin dag

3 november, 2012

Det tycks vara ett återkommande problem, det här med Allhelgona och Halloween. Hur svårt kan det vara? Alla helgons dag är idag, lördag, medan Halloween firas på onsdagen innan eller helgen innan. Jag tycker inte alls de har något att göra med varandra, men förstår att ungarna gillar att fira. Jag har också gillat att spöka ut mig, men intresset har svalnat med åren. Det är ett faktum att båda firas, oavsett man gillar det eller inte.

Idag är jag nöjd över att maten blev bra, att fammo (min egen, inte Williams) med glädje tog emot en sjal jag stickat till henne samt ett par sockor. Det var också fint att kunna hälsa på henne och hinna sitta och prata. Allhelgona är visserligen en dag man minns de som gått bort, men man kan ju också passa på att njuta av de som lever och finns hos oss. Hurra för livet, som segrar!

Det var ett tungt och tjockt lager dis som låg över bygden idag. Jennie och jag var på lenkki, 5,1 km blev det och jag var så stolt över syrran, som satte nytt längdrekord. ❤ Det höll på att bli rena tjurruset, eftersom vi sprang i skogen längs blöta, klafsiga stigar.


Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där,
man ser ju inga stjärnor, där intet mörker är.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: