Hoppa till innehåll

Trivseltorsdag

18 oktober, 2012

Det är fullt ös när man ska hem från dagis. Ungarna är visserligen glada, men det här med bälten i bilen är inte poppis. Idag var det ändå lättare, eftersom vi båda hämtade ungarna.   Sen tvättade jag tre regnjackor, två av Williams vanliga jackor, fyra par blöta handskar eller vantar, tre regnbyxor och tre regnjackor och tre par gummistövlar, samt mina egna. Vilken tur att vi har två badrum! W klagade över att det var ”så vått i badrummer”.

Isaac är lite mer sur än vanligt och lite mer trött (han vaknade 06 i morse) och dessutom slog han munnen på bordet ikväll. Åh, han låg som en liten groda i min famn och bara var där, länge länge. Sen blev han och W osams och storebror slog honom med en kloss.

Milja vill absolut sitta varje gång vi är i hissen. Varför, vet jag inte. Sen springer hon in med blöta gummistövlar, eftersom leksakerna alltid är mest intressant när man kommer hem. Det går att laga mat med alla tre, fast man är själv, men det är inte så lätt, eftersom twinsen sitter och vrålar (bokstavligen) efter mat eller underhållning och W gnäller ”när är det maaaat” och man står där och räknar minutrarna innan makaronerna är klara. Ofta brukar jag ha maten färdig, men ibland hinner man inte med allt.

Trots att det är ganska rörigt, är det mysigt också. Det finns små stunder av stillhet eller mys och kramar med ungarna. Jag läste ett par långa sagor för William och han berättade om hur de hade hoppat på madrasser på dagis, så högt att han nästan slagit huvudet i taket. Fast det blev bara en bula som nästan inte syntes. 

Vi säger Hejsan och Tack! till Netflix, och eftersom jag har haft Spotify Premium ett tag, får man Netflix gratis resten av året. Yay för det! Många har klagat på att de inte har så bra filmutbud, men det kommer ju mer hela tiden. Dessutom räcker det här bra åt oss, man hinner ju knappt se filmer mer! De har svensk eller finsk text till alla serier och filmer också, det är superbra! Tummen upp såhär långt.

Igår när jag kom hem från sångövningen hade Mika bakat pitabröd med råg. Och gjort baba ganouj! Mmm, min favvo, det blir antagligen fortsättning på den röran ikväll.

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 19 oktober, 2012 10:40

    Tahtoo kans Netflixin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: