Hoppa till innehåll

Lyxen

13 oktober, 2012
tags: ,

Det var en lite blek, men vänlig sol som sken in genom vardagsrumsfönstret idag. Precis sådär lagom stark för att man ska se alla små fingeravtryck på TVn och alla repor i golvet. Ibland undrar både Mika och jag varför vi slipade den här parketten innan ungarna var förbi den värsta lek- och hackåldern. Å andra sidan var det lätt när lägenheten var tom.

Och tomt är ordet. Och tyst. Ungarna är hos farmor och Mika och jag förbereder oss för ett 40-årskalas och få umgås med andra vuxna och inte bara prata Tombleboo-språk, det behövs verkligen! Jag handlade nytt smink åt mig själv. Det är -30 (eller var det -40) procent på Lumenes produkter vid Citymarket, det var ju passande. Det här med smink är verkligen inte nåt jag har prioriterat, men ibland är det faktiskt rätt kul att känna sig lite extra snygg, att satsa lite på sig själv, fast man inte går så långt. Det handlar väl egentligen om att man känner sig snyggare, som efter ett frissabesök.

När jag stod där och skulle välja puder, kom jag på dagens i-landsproblem: har jag gul eller röd underton på huden? Den ena ser nämligen helt knasig ut på mig, eftersom jag är så albino, men jag glömmer alltid vilken. Hmm. Hur det nu än var, är jag nöjd!

Dagens tips: Att alltid köpa dubletter av sockor till barn. Den ena strumpan kommer ändå bort.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: