Hoppa till innehåll

Garnbarn

12 oktober, 2012

Idag var jag hemma med bara Milja, eftersom hon hade feber igår. Det var jättekonstigt att ”bara” ha henne, att ge henne all uppmärksamhet och tid. Och fint också, det händer inte så ofta. På sätt och vis är det lättare att ha två småbarn samtidigt, eftersom man ska släpa hem blöjor, fixa likadan mat åt dem, ge välling och allt det, men man märker hur mycket man missar, när man ränner efter två. Det är svårare att hinna se den lilla personen som håller på att skapas. Detsamma gäller säkert också för syskon i nära åldrar.

Milja verkade inte så jättebekymrad över att bröderna inte var hemma, men då och då ropade hon på Isaac. Speciellt vid sådana där tillfällen som pottsittande och i matstolen, då hon är van att det ska komma en till bredvid henne.

Även om hon är Isaacs tvilling, är det väldigt mycket som skiljer dem åt. Miljas intresseområden rör visserligen också bilar och Drömmarnas Trädgård, men mycket fler saker också, som inte Isaac gillar. Som garn och kläder. Mina kläder, hennes kläder, sockor, vantar, jackor, skor – allt är intressant och allt försöker hon klä på sig.

Garnen kallar hon ”gajja” och dem ska man också klä ut sig i. Det är ”goo-goo-goo” som jag tror betyder gulliga. Lilla tjejen, man får slingra ut henne ur garnet mellan varven.

Hon fick låna ett par av mina större nystan och plötsligt hörde jag en låda stängas i hallen.
Var är mina garn? frågade jag Milja, men hon babblade bara otydligheter och låtsades om inget. ^^

Förutom det har vi hunnit med en del musik idag.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: