Hoppa till innehåll

När man får rita på bordet

14 oktober, 2012


Egentligen ska man gå ut när hösten visat sig från sin bästa sida. Men dagen blev lite seg efter en väldigt trevlig fest igår. Kiitos Rita, onnea ihan oikeesti nyt maanantaina, oli todella upeat pippalot! Mulla oli pari videota eilisestä, siit limbosta, pakko lähettää sulle joskus toiste. 😀

Jag fixade lite pyssel istället. Tog 16 A4or och tejpade ihop dem och sen fast på bordet. Så nu fick man faktiskt rita på hela bordet! Isaac är duktig på att hålla i stora pennor, nästan som en stor pojke. William tyckte speciellt mycket om det. Twinsen ritade en stund, sen började de plocka pennor fram och tillbaka i hinkar. Jag och W gjorde vägar, märken och rondeller.

Kvällens roligaste lek var ändå när jag skulle bädda åt W. Alla ville vara i sängen! Willam gömde sig och sa att han var en sten och att jag inte såg honom. Fast vi fick avbryta leken när William tryckte ihop Isaac och sa att denne var ett våffeljärn.

Isaac ville inte lämna storebrors säng alls, han ville sova på de sköna kuddarna. Tota! sa han och la sig ner.

Jag ville överraska W, så jag hade köpt Angry Birds-påslakanet med Plussarabatt vid CM, men det höll inte riktigt för en tvätt! 😦 Tyvärr hittade jag inte kvittot, så vi behåller det. Jag tvättade med vanligt tvättmedel för kulörtvätt, i 60 grader, som det stod. Å andra sidan kanske det är nåt som kom ur vår maskin, men det såg inte ut att gå bort, utan var mer nött. Så jag rekommenderar inte Rovio/Almedalhls licens-lakanen.

Mitt hår doftar fortfarande Proffs hårspray, fast jag tvättat det. Det för tiderna tillbaka till ”förr i världen” när vi var ute oftare. Det är roligt med fester där folk bjuder på sig själva och där man känner sig hemma, fast man inte känner så många i början. Och efter en seg söndag uppskattar jag vardagen också!

Just det, jag glömde en grej. Vi och åtta miljoner andra följde den galne Felix Baumgartner på hans 39 kilometers resa ut till nästanrymden. Huu, det var lite läskigt, men coolt! William kollade förstås regelbundet hur lång tid det är kvar. Så coolt att YouTube kunde streama det i realtid åt så många enheter. Vilka sjuka serverkapaciteter de har!

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 15 oktober, 2012 07:18

    Kiitos Bitte kaveruudestasi ja ihanasta seurasta lauantaina!
    T:Rita

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: