Hoppa till innehåll

Bara torsdag

11 oktober, 2012

 

Jag skriver inte mycket just nu, eftersom jag inte har nåt vettigt att säga. Här är det feber, magproblem och lite sånt om vartannat. Inte så glada miner, med andra ord. De senaste veckorna har jag varit mer hemma med twinsen, än de varit i dagis och jag börjar undra om det ens var nån idé att sätta dit dem än. Varför ens drömma om att man ska kunna jobba på ett par år? Vem anställer en som jämt och ständigt har två eller tre sjuka småbarn? Det är inget en arbetsgivare får fråga, men man känner ju hela tiden att det finns där, under ytan. Ni som har ett jobb att återgå till, ska skatta er lyckliga.

På stickorna: En Diverted. I Shibui Sock/Midnight och Cascade Heritage Solid (det senapsgula).

Skolfotona har kommit, eller vad säger jag. Dagisbilderna. Fast de blir ju skarpare när man får dem på riktigt sen.

Jag hann iaf gå 15 min på Galna Dagar igår, handla en top och en tröja för 15 euro, pennor åt barnen och ett par filmer billigt. Bland annat ett trepack Pettson&Findus-filmer för 9,90 åt ungarna. Och ett par böcker för 3,90 styck.

Men sådär annars tycker jag inte om hösten. Jag tycker verkligen inte om hösten.

Annons
2 kommentarer leave one →
 1. päronet permalink
  12 oktober, 2012 10:32

  Såna fiina dagisfoton! 🙂

  • Bitte permalink*
   12 oktober, 2012 10:45

   Ja visst blev de bra? Jag tycker de är så duktiga de där fotograferna, åtminstone de vi har haft på vårt dagis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: