Hoppa till innehåll

Frukostbloggen

9 oktober, 2012

20121009-093755.jpg
Godmorgon Morgon efter första frostnatten! Eller var det frost? Väldigt nära om inte annat. Jag vaknade ur en kall dröm, där det var -32 och svårt och konstigt och någon actionhjälte åkte snöscooter på is, som nästan brast.

Tack och lov är det varken snö eller frost på bilfönstren än. W, twinsen och jag mötte en rosa morgonsky och usva, ett favoritord på finska. Alltså dis. Jag tycker usva är så talande och fint på nåt sätt.

Vi säger också hallå till säsongens första satsumas, som är halvsöta. Och kolla, kolla, en ny farligt Marabou. Mmm, fast den får vänta till lunchkaffet. Ett par bitar man om man gör sitt hemmaarbete, visst? ^_^

Annons
One Comment leave one →
  1. Fammo permalink
    9 oktober, 2012 11:41

    Nå juu, visst! Väl unnat, ha en bra fortsättning på dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: