Hoppa till innehåll

Lillördag

26 september, 2012

Jag sitter uppe sent och väntar på att tvättmaskinen ska snurra klart. Passar på att senblogga lite.

Det är mycket på gång nu, jag söker praktik, pratar med Työkkäri, får inget direktnapp, men ger inte upp. Både på arbetsförmedlingen och från olika platser får jag ganska positiv respons, även om många har upptagna platser. Alltså huh huh, att det till och med är såhär svårt att få praktik? Men jag ger mig inte, det gäller att vara modig och stå upp för sin sak, som en handläggare sa idag. Det ska gå till slut, det vet jag.

Dagens bästa programserie:

Barnet och ordet, om att ha två språk i dagis, om att ha Downs eller vara blind och ändå kunna gå på ett vanligt dagis. Se, se!

Dagens skönaste:

Att springa i ösregn sent på kvällen. Dagens outfit-bilder, före och efter. Dom kallar mig Tomaten. 🙂 Förresten är det sjukt skönt att springa med mössa, jag hatar att få kalla öron.

Bästa tillbehöret:

En fodral för telefonen, håller borta vatten och vind, samtidigt som man kan röra på skärmen genom plasten. Finns på Stadium för strax under 15 euro. Passar för  iPhone 4 och Nokia Lumia, fler har vi inte testat.

Dagens sämsta:

Feber. Barn borde inte ha feber, nej blä säger jag! Eller i alla fall bara lite så att de liksom märker att de är lite sjuka ibland, inte mycket och inte ont.

Annons
2 kommentarer leave one →
 1. 27 september, 2012 01:25

  Ge inte upp, det kommer att fixa sig ska du se! O vad tuff du är som springer i ösregn : ) O tack för programtipset. Ha det gott! Anne

  • 27 september, 2012 08:34

   Det gör jag aldrig! Tack för uppmuntran. 😀 Jag har fått nån fnatt, att det är mer utmanande att gå ut med ungarna i ösregn eller själv vara ute då. Skyller på Mika, som har samma tendenser.

   Det är så bra! Jag har sett två avsnitt på Kunskapskanalen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: