Hoppa till innehåll

Leksöndag

23 september, 2012

Hur kan det regna såhär förhärdat mycket? Hela dan har det öst ner. Å andra sidan tycker jag det är mysigt när det pickar på fönstret. Ungarna däremot, löper amok, eftersom vi inte kom ihåg att ta hem regnkläderna från dagis.

Istället hade vi en liten söndagsmiddag på eftermiddan hos fammo och faffa. Det är mysigt när vi alla är tillsammans. Och det var knökfullt med barn i jumppasalen idag! Jösses, vilken ljudnivå! Man fick vara nära varandra för att höra vad man sa. Stora killar som byggde kojor och hoppade bland klossar, många som skrek och sprang överallt och vissa som kivades om samma föremål. Det var tur att det här inte var twinsens första gång, de visste vad det var frågan om.

Koja, koja! sa Isaac lyckligsaligt och kröp upp på alla slags mjuka klossar och dynor. Milja ville mest ”oppa, oppa” och leka med bollar.

Allra roligast var det att stanna till slutet, då man fick vara me och tömma stora madrassen, sa William. De har blivit modigare, alla tre, och vi föräldrar och farmödrar håller på att bli vimsiga i huvudet av att följa med alla tre barn hela tiden. Men roligt har vi.

Nu ska jag se klart Beckfilmen!

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: