Hoppa till innehåll

Tröttfredag

21 september, 2012
tags:

 

Jag är tom i bollen. Har inget bra att skriva. Det händer inte ofta. Vanligtvis skriver jag bloggen i mitt huvud långt innan jag skriver ner den i WordPress. Tydligen går jag på tomgång nu. Det är lite som med Facebook och en hel del andra bloggar; kanske är det lugnare för att folk är upptagna med det verkliga livet? Vilket som nu är mer verkligt är väl en definitionsfråga.

Här jobbar vi vidare med potträningen. Idag var det ingen som hade lust med nån potta, bara välling och napp och sova. Isaac pratar tvåords-meningar. Mamma, tutti! säger han eller Pappa duscha. Milja härmar mig när jag ropar på Isaac. ”Aijsaaa!” ropar hon. Kanske hon har fått nån engelsk influens?

Dagens tanke:

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: