Hoppa till innehåll

Ostan konsonantin, R. Ja T.

6 september, 2012
tags: ,

Har ni nån aning om hur många ord som innehåller R och T? Sjukt många. Ibland suckar jag väldigt tungt över dagens teknik och hur bräckligt allt är. Man kan koppla i ett annat tangentbord, men just nu har vi inget med USB-uttag. Det går att skriva nu också, men det går lååångsamt. I mitt stilla sinne undrar jag hur många föräldrar som hamnat att lägga ut en ansenlig summa på saker som ungarna haft sönder. Dagens platt-TVn håller ju knappt att peta på.

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 7 september, 2012 09:18

    Högerpil rycktes vänligt men bestämt bort när datorn (och sonen) var ½ år gammal. Nåja, man lever utan den i de flesta situationer!

    • 7 september, 2012 09:41

      Jag kan inte låta bli att le, trots lite elände. Det är lite värre med bokstäver, men Mika ”Helpdesk” Hänninen lovade att köpa nya bokstäver. Man kan tydligen göra det. Huh, det är invecklat, det här datalivet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: