Hoppa till innehåll

Fredagströtthet

7 september, 2012
tags:

Det är tur att det inte kommer en likadan vecka nästa vecka. Den här dagisinskolningen har gått bra, men nu är jag slut i skallen! Jag beundrar dagisvuxna, speciellt i de större grupperna, som orkar lyssna, svara, tillrättavisa och uppmuntra.

Idag lämnade vi twinsen en timme. Egentligen skulle det kanske ha gått bättre om jag stannat borta längre, för Milja ville inte somna eller sova. Det är en sak att underhålla henne hemma, en annan att hitta ett ställe hon kan vara på utan att väcka de andra.

20120907-153721.jpg

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: