Hoppa till innehåll

Plötsligt händer det

24 augusti, 2012

En dag med en massa skoj, är snart slut. Det är en sån där dag då jag får nåt matfnatt igen och Mika frågar om jag bor i köket. Jag bakar ju lite bara. Har testat ett nytt recept där man bara behöver jäsa bröddegen en gång. Egentligen ska man ha en varmluftsugn, så jag fick grädda lite längre, men det blev gott ändå. William kom in i köket när jag hade bröden i ugnen och jag frågade:

– Känner du, vad gott det doftar?
– Jaaa, det doftar mammas bröd! sa han glatt och de där orden kändes så fina. Mammas bröd.

Ibland undrar jag på riktigt varifrån de här sköna ungarna kom. Tre barn. Är jag trebarnsmamma? Antagligen kommer jag inte riktigt att förstå det, innan de flyttar hemifrån. Jag var ju bara Tourette-Bitte ett tag. Och ”plötsligt” är vi fem. Fast jag ler stort när jag skriver det här.

Vi hann vara ute i parken, trots att regnet hängde i luften på kvällen och det såg ut att bli blixtkrig. Det blev väldigt fina och grymt vackra skuggor på molnen.

William har fått hem sitt skrivbord och det känns som om vi har en ganska stor kille redan. Han var så stolt när vi rumsterade om och gjorde plats för det nya och plockade ihop lite gammalt. Och de små, ja de växer så fort. William tog den här bilden av mig och Milja och plötsligt ser hon ut som en tjej, en liten tjej. Inte bebis.

Fast det är klart, tvillingarna får fortfarande plats att bada i handfatet och det är alltid lika roligt. Just det kommer jag absolut att sakna när de blir större.

Dagens i-landsproblem:
Hur kan en liten förkylningblåsa mitt i gommen svida så förbaskat? Och flera dar dessutom? Nåja, den här förkylningen verkar äntligen ge med sig, det är på tiden.

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 25 augusti, 2012 02:53

    Och jag slås av hur länge jag har följt ditt liv! När jag började var du ”Gravid med Tourettes” (hette väl bloggen om jag minns rätt) i Stockholm, och nu är du Bitte med tre barn i Åbo 🙂 Kanske inte tidsmässigt så jättelänge, men med allt som har hänt..!

    • 25 augusti, 2012 09:04

      Japp, du minns alldeles rätt. Det är sex (!) år sedan. Ja, det är massor som är annorlunda, även om det är samma jag. 🙂 Säkert för dig med. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: