Hoppa till innehåll

Lördag

25 augusti, 2012

Det är veneziaden, villaavslutning,  Forneldarnas natt eller vad man vill kalla det. För oss blev det en ganska vanlig lördag. Vi dristade oss att göra en liten resa ut till havet på kvällen. Vi hann inte se några tända brasor, eftersom det var alltför ljust, men ut kom vi oss en liten stund. Förutom att tvillingarna ville springa överallt, gick det ganska bra. En liten del av mig är ledsen. Det är så svårt att uppskatta den här vardagen hemma, när man alltid är hemma. Jag vet att det hinner ändras hundra gånger, det känns bara som om man gör mat, byter blöjor, tröstar, torkar upp mat och gör nästa sats och sen börjar det om igen. Jag har läst att ögat kan tröttna på att se samma saker hela tiden. Det måste vara så, för jag blir helt till mig när jag ser nya vyer, jag vill fota allt. Jo, jag vet, jag är ute för sällan.

 

 

Det var jättefint väder i alla fall, alldeles perfekt svalvarmt. Och jag har precis kommit på vilken sorts upplevelse jag önskar mig i 40-årspresent. Det är ju trots allt inte så långt dit.

Dagens William:

– Kolla, de har ekologiska bananer här, och ganska billigt!
– HURRA, ekologiska! … Mamma, vad betyder ekologisk?

 

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: