Hoppa till innehåll

Mat

23 augusti, 2012

Jag fattar inte hur små barn kan ändra sig så snabbt. Ena dagen spottar de mat, andra dagen vräker de i sig stekt kyckling. Hur kan det rymmas sådär mycket i en liten mage? Tydligen hade de strejkat klart. Och till och med gröten går ner, det som inte har funkat på veckor. Vad det än berodde på, tänder eller förkylning, verkar det bättre. Och den saken är säker, alla är gladare när det här med maten funkar. Det är som en grundpelare för småbarns- och hemmaliv. Det är till och med så att det grådassiga vädret känns lite ljusare.

Skönt, det tar vi en liten kaffe på och ställer oss för utgång.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: