Hoppa till innehåll

Utomhusplask

2 augusti, 2012

Ett av sommarens bästa inköp var den här picknickfilten jag hittade på H&M Home i Stockholm. Den kostade oss 15 euro och är väl värt dessa slantar! Den packade vi ner, tillsammans med ungar, hundar och hembryggt äppelvin (nåja, nåt ditåt ;)) och åkte till Samppalinnas utomhus bad, med fammo i släptåg.

Det var tur att vi var tre, det behövdes.
Det var synd, att killen i kassan inte kunde tala om för oss att det fanns en hiss (om man gick via killarnas omklädningsrum), eftersom vi släpade på tvillingvagn och kassar, på för smala rampar och trappor.

Det var underbart att vi ändå åkte dit!

William skulle ha velat stanna hur länge som helst. Twinsen däremot, tyckte det var skrämmande med så mycket vatten, de frös och vågade inte gå runt så mycket. Isaac badade en stund i min famn.


 

Allra bäst var det ändå att gunga, klättra och leka vid skogsdungen intill. Att mysa på filten med Dops och Småfolks Djurkex. Efteråt fick jag en stund själv, jag fick duscha och gå i bastun alldeles utan barn, det var så ljuvligt! Dessutom hann Mika och jag simma 200 meter var, inte fy skam det heller!

 

Det är få saker, som är som sommaren. Den är som småbarnsåren. Kort, intensiv, innehåller mycket regn och åska, men även en hel del solsken. Det svåraste är att hinna njuta av allt på en gång.

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. fammo permalink
    3 augusti, 2012 07:29

    Hur fint har du lyckats att fånga solstrålen vid ”kuunlilja”! (månliljan?)

    • 3 augusti, 2012 03:59

      🙂 Det är de där gångerna jag springer iväg med kameran och ”bara ska fota en sak för det är så fint ljus just där”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: