Hoppa till innehåll

Vinn en egen Bebisbok

1 augusti, 2012

Jag har tänkt och tänk på att jag skulle fixa den där boken över första året med tvillingarna. Jag har ju skrivit ner så mycket i bloggen, men inte orkat föra över bilderna till ifolor eller nån annan framkallningssite, eftersom man ska trixa och greja så mycket själv.

Därför tyckte jag faktiskt att det var rätt praktiskt när jag såg att Bebisboken.se finns även i Finland! Meningen är att man fyller i och skriver ner små saker om sitt barn under det första året och sedan klipper in bilder, men det funkar ju även retroaktivt. Det var ganska lätt. Dessutom läggs det även till text om barnets utveckling eller så får man använda färdiga mallar. Men det bästa av allt är att man får det som en färdig bok sedan, så man inte behöver meka lika mycket som på de där fotosidorna. Man kan även använda iPhonen också, vilket jag gillar.

Jag lottar ut ett paket med en kod, som man kan använda på Bebisboken.se eller den finska varianten Vauvakirja.com, värde 46 euro. Då får man ett konto och en färdig bok. Det enda du behöver göra är att kommentera det här inlägget, för att delta. Vill du dela det, är jag glad, men alla får en lott, oavsett. Lycka till!

Läs mer om Bebisboken:

^ på svenska ^

^ på finska ^

… eller se en liten film om hur det funkar.

PS. Funkar även som gåva åt en familj som nyss har fått barn eller ska få barn! DS.

Tävlingen avslutas den 15:e augusti kl 20.00. Lycka till! 😀

presenteras i samarbete med Bebisboken/Vauvakirja
Annons
16 kommentarer leave one →
 1. 2 augusti, 2012 11:15

  Jag vill delta..har ju ett barnbarn..kanske det skulle passa till henne..såhär i efterskott..eftersom hon också är över ett år 🙂

 2. Jecca permalink
  2 augusti, 2012 01:09

  Deltar … Har åxå jätte svårt med att få foton framkallade.

 3. 2 augusti, 2012 03:41

  Hej! Jag deltar i tävlingen. Det finns ännu inte ett enda framkallat kort av vår minsting och han fyller tre i höst. Sku vara trevligt att knåpa ihop en såndär om honom. Ja, även en åt storasyster. Hoppas på god tur!

 4. Ann-Britt Kyhlberg permalink
  2 augusti, 2012 05:40

  Jag deltar gärna i utlotttningen. Boken vore fin till Julian, mitt lilla barnbarn på tio månader. Läser ofta din blogg. Du skriver fantastiskt!!
  Ann-Britt i Lund

 5. Heidi permalink
  2 augusti, 2012 09:33

  Jag är med! 🙂

 6. En annan Sara permalink
  2 augusti, 2012 09:39

  Hej. Jag vill också delta. Skulle beställa ett konto åt mig tidigare iår, men när man endast kunde betala med visakort (som jag inte har) så gick det inte. Säkerligen skulle det ha gått att fixa men orken försvann 🙂

 7. Malin permalink
  2 augusti, 2012 09:42

  Det låter intressant. Jag deltar.

 8. Tina Granholm permalink
  2 augusti, 2012 10:30

  deltar,skulle passa bra åt dottern.

 9. Margaretha permalink
  3 augusti, 2012 03:12

  Den skulle passa bra till mitt barnbarn som är 5 veckor o ligger fortfarande på sjukhuset.

 10. 3 augusti, 2012 07:51

  Jag e också med 🙂

 11. Cissi permalink
  3 augusti, 2012 08:40

  Jag deltar också 🙂

 12. Gina permalink
  4 augusti, 2012 12:05

  Jag är med och tävlar 🙂

 13. 4 augusti, 2012 10:33

  Snart kommer bebisen! Jättesnart hoppas jag… 😉
  Det här skulle bli ett jättefint sätt att följa och skriva ned vad som händer. Det här är första barnet så det blir mycket för oss att hålla reda på…
  Så att skriva ned det som händer skulle vara perfekt! Det blir ett fint minne till den lille/lilla. 🙂

 14. johanna permalink
  7 augusti, 2012 03:43

  En sån vill jag ha 🙂 Låter praktiskt. Av förekommen (tvilling)anledning har jag inte riktigt tid att sitta å klippa å limma mera 🙂

 15. Marina permalink
  9 augusti, 2012 06:53

  Jag vill oxå vara med och tävla, och hoppas på tur. Roligt med tävlingar.

 16. Ann-Sofie Wik permalink
  15 augusti, 2012 08:45

  Jag är gärna med! Låter skojit med en lite annorlunda bebisbok ! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: