Hoppa till innehåll

When people stop being polite

24 juli, 2012

Egentligen skulle jag vilja skriva långa haranger om hur svårt det är att leva under samma tak som sin mamma och pappa i flera dagar. Jag vill vara här, men samtidigt har var och en sitt eget liv, egna rutiner. Om hur William totalrebellar mot mig. Jag bar ut honom på trappan och ändå säger han lite senare att han ”tycker om mig superjättemycket”. Han har blivit mer fäst vid mig och tio gånger mer mammig under de här dagarna. Twinsen tycker fortfarande att mommo och moffa är lite skrämmande ibland och det känns så tråkigt. Jag skulle vilja ha den där teleporten, så att jag kunde komma hit för en kväll eller över en natt, men det går inte. Jag vet ju det.

Fast man ska ju minnas ljusglimtarna och då väljer jag att göra det i dagens bilder.

Dagens fynd kommer från Wautsis Outlet. Jeans för 10 respektive 20 euro. Linne för 10. Yay! Fast jag hann inte prova det ena paret jeans med tre barn med, så syrran fick dem.

William och jag åt en ”Gaturally” på torget och Mika hämtade tofu och ris.

William blev utlovad ”nån liten grej” från stan. Vad väljer han? Jo, en fyrakilos kettlebell. Han vill träna som pappa.

Lite lekpark i byn hann vi också med. Jag förvånas över folk som orkar skräpa ner och kasta glas eller skräp överallt. Vad är det som är så coolt eller häftigt med det, speciellt i lekpark som är avsedd för barn?

Mer förberedd denna gång, fast Milja blev ändå genomblöt.

Gå i grus var lite nytt och skrämmande.

Japansk pion.

Isaac älskade mommos jordgubbar och William hängde på. ”Kaka!” sa Isaac och slukade bit efter bit.

Medan Milja sov med pappa, passade Isaac på att urforska en annan del av världen och få en ny kompis.

William och jag hade vansinnigt roligt med en helikopter. Så kul att den hamnade på både tak och i träd.

Ikväll har jag gått igenom gamla papper och foton med mamma. Jag letade egentligen efter en bild på mig, där jag sitter i prickig klänning, när jag är ett år. Den hittade jag inte. Istället hittade vi denna, som är tagen av L-syrran när hon var mellan två och tre år. Visst liknar hon Milja?

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: