Hoppa till innehåll

En julidag

21 juli, 2012

Det finns få saker som slår tystnaden, när fem vilda barn har somnat. Vi har haft roligt och tungt på samma gång idag. Jag var så trött på dan att jag stupade i säng och Mika fick vara med twinsen.

Monstertruckar har varit superpopulära idag. Fast sen, när William somnade, satt Casper och jag och spelade Angry Birds Space. Det är så roligt att ha nån som är så intresserad av sånt jag också gillar – spel! Fast jag stickade mellan varven också. Dagens faktum: En sexåring är mycket bättre än jag på att spela Angry Birds. Det är bra det, precis som det ska vara!

Idag kom jag också på hur roligt det är att cykla. Jag peedade två kilometer i ren glädje och för att det var så fint väder och för att det påminde mig om motorcykeltiden då vinden ven i håret. Fast riktigt lika fort, gick det inte. 🙂

Lycka är systrar! ♥ Jag vet inte vad jag skulle göra utan mina systrar, de är mig så nära och kära, fast vi inte ses tillräckligt ofta.

Det var så kallt på dagen, men så slutade det blåsa och solen gassade på oss hela kvällen. Alla trivdes ute!

Katten Bambam satt och tronade på en av bilarna på ett väldigt kattaktigt sätt.

Det märks att William har varit på landet några dagar när han pratar om datorn såhär:

– Mamma, det är ingen virta till den här, kan du lägg på lektris?

Det är roligt, tungt, ansträngande, krävande men också givande när man är såhär många under samma tak, när det alltid är nån som vilar eller sover, folk äter på olika tider och man måste vara tyst. När man är liten, glömmer man sånt så lätt. Men duktiga barn har jag och syrran, annat kan inte sägas. Fast om jag kan kalla det semester, det vågar jag inte erkänna. 🙂

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. Marika permalink
  22 juli, 2012 04:19

  Hej!
  Tack för en intressant blogg.Jag har följt med den många år,redan innan du fick William 🙂 Jag vet egentligen inte hur jag började läsa den,men ditt lättsamma sätt att skriva,intressant,roligt men på samma gång vardagligt, och man har lätt att känna igen sej i vissa situaioner..det gör att man kikar in dagligen och kollar nya inlägg.
  Jag är hemma från Jakobstad och idag hände en lustig grej..jag var nämligen inne på kotipizza i centrum för att hämta mat åt familjen.Jag fick vänta en god stund och satt där i allsköns ro,då kom det in en pappa och en pojke..jag tittade på lillkillen och tänkte ”var har jag sett den pojken förr”jodå det var din lilla William som var in med pappa framåter och kollade menyn:)Jag tyckte det var kul,jag har ju aldrig träffat er eller på något sätt känner er, men man fick ändå den känslan…Jag önskar er en trevlig fortsättning på semestern,ha det gott.Du är en fantastisk mamma!!

  • 23 juli, 2012 12:46

   Nämen hej! Och tusen tack för att du fortfarande hänger med, va roligt! Jag har sagt det förut men säger det igen – jag är förvånad över hur folk orkar följa med en blogg så länge. Det känns skoj!

   Jodå, stämmer bra, de var inne där idag. 🙂 En stor kram till dig och de dina!

 2. 24 juli, 2012 09:55

  Meeen vilken superbra bild på bambam! eller du har fått skitbra bilder under hela resan som jag har missa .. för mycket liv i luckan antar ja .. 😀 kul ni var hem iaf, och det känns tomt här nu!! .. 😦 kram!

  • 24 juli, 2012 10:04

   Taaack. Jag tyckt he å faktiskt. Fast jag bruk va så kritisk. He bleiv en deil bildre, typ nästan 370 från heila reiso. Va fotar jag egentligen? 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: