Hoppa till innehåll

Nattsudd

21 juli, 2012

Saker jag funderar på:

* Får man facebooka i kyrkan? (fast det har jag aldrig gjort)

* Får man sitta med benen i kors på offentliga platser utan att det ser ohyfsat ut, alltså i halvlotus?

* Varför kan inte nätter vara längre så man får stanna i den här ensamheten, i lugnet lite längre? Jag älskar alla mina barn, men det är så skönt att få vara för sig själv ibland. Någon gång ska jag ”reclaim the bedroom”, lösa sudoku, ställa ett glas vatten vid sängen utan en tanke på att nån välter det, eller gå till sängs med lampan tänd.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: