Hoppa till innehåll

Fullt ös, tvillingdrös

21 juli, 2012

Det är full fart när åtta personer bor under samma tak. Fem av dem är min egen familj (tänk. Lilla jag, med stora familjen, det känns fortfarande lite mysko ibland! :D). Tvillingarna fick se katten idag, till sin stora förtjusning. KAAA!! KAAA! skrek-kvittrade Milja och ville klappa den. Både Isaac och Milja hann ta ett par nävar torrfoder innan jag alls hann med och kattstackarn höll ut en liten stund, medna Milja radade bitarna på hans rygg. Sen stack han iväg och fick äta sin mat ute istället.

Vi åkte in till stan och käkade vegetariska vårrullar i Skolparken. William tyckte det var tråkigt när jag hela tiden fastnade med munnen och träffade folk. Tack alla som kom fram och hälsade på oss och sa att de kände igen mig eller barnen! Sånt är roligt!

Egentligen såg vi inte så mycket av nåt Jakobs dagar eller deltog i nåt event, istället gick vi till lekplatsen och lät William springa av sig och twinsen gunga, klättra och leka. Det gillade alla! Förutom tröttmamman som inte hann dricka sitt kaffe och var lite spak, men annars var vi på bra humör.

 

Och som han sprang, den store gossen!

 

På kvällen fick jag ett litet avbrott från tre väääldigt mammiga barn (det är många nya de har träffat på en gång, så det var mest mamma som dög, men det är väldigt svårt att trösta tre snuttiga samtidigt!) och åkte in till stan med mamma för att delta i allsången i kyrkan. Jag fick höra Christel sjunga också, tack! Du kändes som om ett ljus i mörkret som strålade och lyste med din sång. Det bästa var också när en tjej på andakten sa att bön kan vara många saker: sång, en tanke, en stilla stund eller till och med en sticksöm. 😀

 

Under tiden fick William leksällskap av kusinen Casper och det var skoj! Trots att mammor och pappor leker, kommer de ändå inte på såna saker som barn gör tillsammans.

 

Milja är fortfarande lite rädd för moffa, men Isaac är cool. Som vanligt. Han grät lite i början, men han är helt enkelt det där barnet som tycker ”okej då, chill” till det mesta.

… men mommo går bra, tycker Milja. J-syrran sa att hon precis har lärt sig se skillnad på tvillingarna. Så konstigt, jag som tycker att de är så lika, men ändå olika. Jag medger däremot att jag blandar på dem när jag blandar deras kläder och tittar snabbt.

 

 

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 21 juli, 2012 05:18

    Va lustig kommentar till sist, för när jag såg den sista bilden i mommos famn tyckte jag det var första gången de sett så likadana ut 🙂

    • 21 juli, 2012 10:52

      Det kanske beror på hur jag fotar dem? Mamma sa att ungarna ser mindre ut i ”verkligheten”. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: