Hoppa till innehåll

Regn, regn

15 juli, 2012
tags:

Inte vet jag vad det är för sol alla har pratat om idag. Här öser regnet ner och ute till havs kom det riktigt hårda och kraftiga regn med åskskurar.

Ungarna fick nippran, jag fick nippran, vi skulle klä oss och gå ut för att de inte skulle riva hela lägenheten och jag fick ge mig själv en time-out för att inte implodera och bli superarg. Den ena kan inte klä sig, den andra försöker men kan inte, en tredje bara gråter och det blir STORA bokstäver och gnäll.

Så står vi där ute på dem tomma lekplatsen. Folk går förbi och tittar. Man ska inte drömma och planera så mycket när man har småbarn, jag vet det, men just då längtade jag väldigt långt bort. Till nån annan slags semester.

Dagarna känns så långa när man är mitt i dem. Det ligger kringkastade makaroner och halvätna korvbitar under bordet och man känner sig otroligt … ja, fast. Senare kom fammo&faffa hem från sjön och William fick åka dit. Han blev plötsligt blyg och ville stanna i bilen, men det släppte när faffa ropade att det var nåt de skulle fixa. Sålunda blev det i alla fall lite lättare att ”bara” underhålla två ettåringar, som leker rally och pratar gurgelmurgel i soffan.

 

Dagens låtCarolina Wallin Pérez – Pärlor

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: