Hoppa till innehåll

Seikkis

14 juli, 2012

Det bästa och det värsta med att ha småbarn är att man ska hitta på underhållning hela tiden. Idag hade jag verkligen ingen lust att hitta på nåt alls, för att vara helt ärlig, men det var bra att vi kom oss iväg till Kuppis och äventyrsparken. De hade så mycket aktiviteter där, trots att alla inte ens var igång.

Trafikstaden hann vi inte riktigt med, eftersom det var lite köer hit och dit, men vi promenerade i alla fall längs gatorna och kollade skyltar. William sprang ett helt varv runt banan, barfota, allt vad han orkade, till Mikas stora glädje.

En av parkerna har lägre och mindre leksaker, det passar bra åt tvillingarna. Fast William verkade tycka det var tråkigt. Man borde ha varit tre vuxna, för att hinna med alla ungar och se till att ingen slåss eller kommer bort.

En favorit.

Här kan man krypa in i mammas mage.

Jag klättrar ut längs benet, sa William och jag tänkte med förskräckelse på sånt som William inte har en aning om.

 

Hur skoj det än är med all världens klättermojänger, är det få saker som går upp mot hink och spade, tyckte Milja.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: