Hoppa till innehåll

Semesterfnatt

11 juli, 2012

Man kunde kanske ha valt en mindre fuktig dag att tvätta sex maskiner kläder på. Å andra sidan ska man använda energin när man får den. Däremellan springer jag med dammsugaren, jag klippte Williams hår och bakade bananmuffins. Det måste vara nåt hormonfel som gör att man får städsprätt och tvättfnatt.

När man en gång börjar, tömmer man hela tvättkorgen och det är över 40 grader och fuktigt som fadäsen i tvättstugan, för att torktumlaren går för fullt. Mika springer efter muttrar till Bauhaus, är ute med twinsen, fixar vagnen som var trasig (igen?! den här gången på själva huven) och handlar sköljmedel åt mig.

Alla älskade i alla fall mina 15-minuters-bananmuffins. De är så perfekta att göra när man har två prickiga bananer man vill bli av med.

Receptet tog jag härifrån men jag satte kardemumma istället för kanel, det är godare! Rör eller vispa inte för krafigt, utan följ receptet, så får du fluffiga och goda muffins! De här får inte hellre sådana där svarta trådar i sig, som bananmuffins ofta har, utan är helt släta.

Såna här vardagspresenter blir man glad av! Men jag får nog vänta till en annan dag, för att hinna med bilen.

Hur kommer det sig att man blir frisör åt fyra, tvätterska, kock och städerska åt ett halvt fotbollslag när man får barn? Varför ingår inte det i nån föräldraförberedelsekurs, istället för att man orerar sig svettig om förlossningar, som ändå bara är en liten del av det här med att ha barn? Borde man inför en ny kurs åt de som får barn nummer två eller tre, så man inte blir chockad eller så man bara lär sig nya saker?

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 11 juli, 2012 09:08

    Vår vagn är också helt kaputt. Båda hjulen är fastbundna med rep. Det finns inget sånt här ”räcke” framför dem, det har gått av..så de hålls bara på plats med bältet.
    Jag MÅSTE köpa en ny..bara nån skulle betala 😦

    • 12 juli, 2012 07:57

      Tack! Det känns lite bättre att höra att andras vagnar också slits. Det kan ju vara för att den ska tåla så mycket belastning, men jag tyckte faktiskt att man satsar en ganska stor peng på den, att den borde hålla längre. Även för syskon eller tvillingar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: