Hoppa till innehåll

Första juli

1 juli, 2012

Det är otroligt vad mycket man hinner göra på en dag, fast man inte går så långt. Solen sken mellan slöjor av moln och det blev över 20 grader på julis första dag i år. Härligt! Man är nästan ovan vid att det gassar på såhär mycket, speciellt när man drar runt med tvillingvagnen och ungarna.

Men glada ungar, det har vi! Milja älskar att kasta saker just nu. Sand, nappar, kläder, mössor, ja allt ska iväg! Det är full rulle och det ska klättras på det mesta.

Milja varvar bror sin. Ur spår! Isaac backar och åker nedför rutschkanan på magen, men Milja har en tendens att sitta och sen vända benen åt sidorna eller kasta sig handlöst framåt. Gapskrattande!

Tittut! Isaacs favoritlek.

Vi lånade en gammal, halvtrasig lastbil på grannens lekplats också. Det var skoj!

Av William köpte jag potatismos och korv för 60 cent. Han hade en restaurangvagn, sa han. Senare på dagen ordnade han ett stickkafé för mig på balkongen, medan Mika och twinsen tog en liten lur.

Egentligen behövde man inte långärmat, men jag satt på ungarna det ändå, för att solen inte skulle bränna dem. Vi stannade ju ändå ett tag och njöt av sommarvärmen!

Den här lilla tösen älskar kläder. Det har jag väl aldrig sagt förut? 😉 Hon gick runt med Isaacs tröja och ett halsband av kusin C och dansade till musik. Lilla mannekängen, hon är så bedårande söt. Och snabb! Nu har båda tvillingarna kommit på att man kan klättra upp, ovanpå matstolen själv. Igår föll hon över och bakom en fåtölj och skrämde livet ut Mika och mig. Fast det gick bra. Efter tio minuter drillade hon på igen och pep som en tok så fort hon såg nån söt bebis eller djur på en bild.

Jag för förresten börja kolla efter hissgardiner till vardagsrummet. I sovrummet har jag gett upp. Där har vi tjocka gardiner som går ändå till golvet och tvillingarna älskar att gömma sig bakom dem! Där får de vara. Men igår rev de ner en gardin i vardagsrummet och jag lät den vara nere. Idag kom William på att ha hopptävling med sig själv på balkongen, så att han landade på en soffkudde. Det var vansinnigt roligt och jag kunde inte förbjuda honom så länge de gick relativt lugnt till. Ungar ska ju få röra på sig och allt kan inte vara förbjudet.

Jag bakade helt knasiga blåbärsmuffins, som rann ur Ikea-formarna (de är inte bra, för mjuka och små) och dessutom färgade de frysta blåbären hela degen blå! Men gott var det i alla fall, speciellt när man petar ner lite vitchoklad i dem också. 🙂

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: