Hoppa till innehåll

En vanlig lördag.. nej, vänta, tisdag.. Måndag!

2 juli, 2012

Det här med tvillingliv och barn har lärt mig många bra saker. Till exempel att jag faktiskt kan koka mat och att det inte behöver vara så svårt. Och att man kan äta ute med tre små  barn så att man själv också får i sig  mat och alla är nöjda. Okej, ute innebär Ricos restaurang vid Myllys köpcentrum, men i alla fall. Det är många bra saker man kan göra med barn, bara man ger sig själv lite mindre utrymme, barnen lite glass (om de äter bra!) och är villig att ge upp vissa affärer.

En av dagens absoluta höjdpunkter var att vi kom ut väldigt tidigt på morgonen och gick via hälsostationen för att få bekräftat att tvillingarnas öroninfektion är puts väck. Så skönt!

NameIt hade rea och det betydde en massa produkter till halva priset. Brorsorna fick likadana shorts men poseringen var inte så rolig. 🙂

Utelekandet tar ny fart genom att en av tvillingarna turvis sticker iväg. Det är tur att vi är två vuxna. Det här med sommarlov känns som en enda lång lördag.

Men ungarna är glada och busiga! Och så söta! Och så arga! Imorron åker vi en liten bit ut mot skärgården. Fast inte med båt, den här gången.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: