Hoppa till innehåll

När man inte vill stanna inne, vet man att det är sommar

29 juni, 2012

Parkhäng, busstittande, solsken, ja tack! Vi träffade lilla N och hennes mamma idag igen och språkade ett tag. Och pumpade däck fyra gånger. Och tittade på blomster. Jag gick förbi en av gårdsgrupperna där en massa Digitalis Purpurea blommade och undrade hur de vågade ha dem så nära både barn, dörrar och hus. Kanske ingen har vågat rensa bort dem? Jag har givit W stränga order om att han inte får röra dem, även om de inte växer just där vi vanligtvis brukar gå. Jag visste inte förut att hela växten, även frön och blad, är giftiga.

Sen blev det meck med däck. Efter en lång stund i vattenbad hittade jag yttepyttehålet. Hur kan nåt så litet tömma däcket så fort?

Tre vilda ungar och två vuxna har nu sommarlov. Det firade vi med hämtmat och mera parkhäng i kvällssolen. Isaac kopplade på fyrhjulsdriften.

Det är inte bara ungarna som blir trötta av det här utelivet, kan jag tala om. Gäääsp! Men jag vill inte lägga mig nu, inte nu när det äntligen är lite lugnt och skönt om man kan ta fram en liten spelkonsol eller en rosa stickning. 🙂 

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 1 juli, 2012 09:44

    O jag som just funderade på sådana blommor till nästa sommar. Äsch. Inte för att våra barn brukar plocka blommor på palstan- de vet att jag blir arg då, men andra har ju varit där och roffat åt sig.. :/

    • 1 juli, 2012 09:10

      Just de där fingerborgsblommorna skulle jag inte plantera, de känns lite läskiga. Det finns ju så otroligt många andra fina. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: