Hoppa till innehåll

Vi har i alla fall tur med vädret

28 juni, 2012

Vissa dagar tar det emot mer än andra. Jo, de sov rätt bra, men maten är lite si och så. Det flyger mat och skedar, vi torkar och fejar, donar och grejar. Och räknar till tio många gånger. Men äter dom inte, så äter de väl nästa gång. Milja måste ha nån tand hon gråter över, för det är många ledsna miner idag. Jag dammsuger, hon gråter, jag hämtar mat eller mjölk och båda gråter. Vi hann i alla fall se en liten bit av Drömmarnas trädgård idag, det brukar jag glömma bort.

Det är i alla fall 17 plusgrader och sol i lekparken. Milja hittade en ny vän, som faktiskt är bara en dag yngre. Det är så kul att se hur olika bebisar är. Den här tjejen sträckte upp armarna mot mig och ville direkt i famnen på mig. Eftersom mina barn är rätt så blyga av sig, var jag lite förvånad, men glad. Jag hann prata lite med mamman också, hon verkade trevlig.

Och plötsligt hade jag tre gungande bebisar. 😀 Mamman tyckte det var skoj att se två bebisar i samma gunga.

Vi mötte upp med resten av familjen vid Lillcittari.

Pääppää, sa Milja!

Folk ler ofta mot en när man har tvillingar. När jag gick hem med alla tre ungar idag, frågade en man om alla är mina. Jodå, sa jag en smula förvånad.
Hyvä, sa han och log.

Man skulle kanske hyra ut ungarna och sätta dem som inkastar vid olika affärer? Det skulle kanske locka folk? 🙂

Dagens sämsta: 

Vi har pyspunka på ett däck på vagnen. Blä! Det var länge sen jag fixade ett däck. Fast jag tror jag minns hur man gör. Hoppas jag hittar nåt att lappa med.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: