Hoppa till innehåll

Tillbakablick i bilder

4 juni, 2012

Egentligen skulle de här bilderna ha hamnat i bloggen igår, men nätet var så grymt långsam och bara strejkade, så jag fick ge upp. Nu hamnar de här istället, som en fin tillbakablick på en något sval, men givande helg i en av de finaste städerna jag vet.

Ev av det godaste måltiderna käkade vi på Hermitage, en vegetarisk restaurang mitt i Gamlastan. De har så grymt bra mat och det är extra roligt när vi kan dela hela matupplevelsen, av allt som finns där. Mika älskade lasagnen och jag linssoppan med potatis och tofu. De har buffé även på söndagar.

En sån här bild tog vi för ett par år sedan också, då Mika sprang halvmaran. På samma ställe. Då var det lite varmare.

Jag tänker på alla hemlösa som tigger runt om i stan, på tunnelbanan och utanför affärerna. Även om man ger dem nån slant är det förbjudet att tigga och jag gillar inte att man inte vet vart pengarna går. Jag tänker inte sponsra nåns knarkande. Däremot ger jag gärna en slant till natthärbärge eller måltider. Såna insamlingar önskar jag det fanns flera av.


Visste ni förresten att H&M har en avdelning som heter H&M Home? Den är supermysig. Vi köpte en picknickfilt för 129 kronor.

Vi säger hej och på återseende till staden-full-av-minnen och hoppas fylla på fler minnen tillsammans med ungarna nästa gång.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: