Hoppa till innehåll

Sommarkort

24 maj, 2012

Jag säger som Wilis fammo idag: ”Vart tog våren vägen? Det blev bara varmt så plötsligt och så fattar man ingenting!”

I alla fall här nere i västspetsen. Det var runt 20 somriga grader även idag och ungarna trivs ute. Jag dammsuger bilen och nystar ett garn. Är med mina garn, fammo hjälper mig, hon står för det mesta och jag hänger med. Och så krånglade jag med parkering på TYKS (jeezuz, hur svårt kan det vara att konstruera ett P-garage så att man kan KÖRA NER från en våning till en annan, utan att hela tiden behöva backa ut?) och med att HITTA ETT APOTEK i stan, där man dessutom hittade en parkeringsplats nära intill. Det är ju märkligt hur glest det är mellan dem på de ställen där man faktiskt kan lämna bilen. Okej, jag kunde ha kört till Louhis parkeringsgrott och gått upp mot torget, men det tänkte jag inte på. Jag tycker TYKS kunde ha ett apotek intill sig. Hör inte det liksom till ett sjukhus?

Dagens solstrålar:

Vilket perfekt tvillingbord!

Koo-gah! Koo-gah!

Blomsterbruden.

Ljuvliga plommonträdet står i full blom.

Fammos narsciss-tulpaner blommar för fullt och de ser så mjuka ut. Heter de så? Nåt åt det hållet i alla fall. Ju äldre jag blir, desto mer gillar jag blommor. Speciellt dahlior. Och krokusar. Och kosmosblommor, och alla andra fina!

Jag skulle visa Milja en nyckelpiga, eftersom twinsen har börjat upptäcka såna där småsaker som myror just nu. Nån superidyllisk eller urgullig bild med barn som skrattar och pekar, blev det inte, eftersom man gärna trycker lite för hårt när man är liten och nyfiken. 🙂

William uteblev från fotandet idag, men jag tänkte dela med mig av hans lustigheter. Han är så cool. Han drar såna stories! Idag ville han ha nagellack på alla de naglar han slutat bita på och ta-daaa, det blev sju stycken (på händerna alltså)! Sen kom han på att hans lillfingernagel är ungefär lika stor som min lilltånagel och så hade de ett långt samtal.
Du är snäll mamma, säger han om och om igen, ofta. Och fammo har peruutusuusi. 

Annons
3 kommentarer leave one →
 1. MamaFive permalink
  25 maj, 2012 11:42

  Tyksin parkkipaikka systeemi on niiin HUONO!!! Joudataan käymään aika usein siellä ja joka kerta siellä saa ajaa ympäri ja ympäri….. Niin hermoja koettelevaa!!

  Autoista puheenollen niin vaikuttaako Ticsit sinun ajamiseen?

  Sinun kuvista oikein huokuu tänne ruudun toiselle puolelle lämmin ja ihana kesä!! Twinsit tykkäävät varmasti touhuta ulkona. Kävelevätkö he jo ulkona? Monesti kun kengillä kävely on vaikeampaa.

  Nousi iso hymy kasvoille kun vaikutat hiukan iloisemmalta.Toivottavasti uudet lääkkeet auttaa ja saat nauttia kesästä ilman turhia murheita!!

  Mukavaa kesää teille!!!
  Nyt nautitaan auringosta!

  • 26 maj, 2012 05:19

   Jag undviker att köra om jag vet att jag har mycket tics, speciellt längre sträckor. Men för det mesta går det bra, för att man koncentrerar sig på något.

   Ja, de älskar att vara ute, såklart! De kan ju gå, men helst vill de krypa. De går om man håller i händerna. Det fattas den där sista biten av ”våga”. 🙂

   Jo, det kommer fler bättre dagar och det är skönt. Vi hoppas det fortsätter så, framåt. Tack, ha det superskönt du med!

 2. Monica Sjöstedt permalink
  25 maj, 2012 09:56

  Dom är så söta dina barn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: