Hoppa till innehåll

Gung-gung

15 maj, 2012

Idag tog vi mellanmålet utomhus. Såg på bilar, bussar och lastbilar som susade förbi på avstånd.

Och om vi inte hänger här…

… så är vi här. Ungefär.

Gäsp. Friskluftschock. Tack och lov att det inte är allergichock. Lider med de som har allergi, det är inte enkelt nu (fråga Mika!).

De här skulle jag gärna fortsätta på också, när jag äntligen fått rätt antal maskor så att fläckarna syns. Fjärde gången gillt ungefär.

Sa jag att vi gungar typ hela tiden? 😉 Jag njuter av den här tiden, då de ännu trivs i vagnen och inte springer iväg så långt, utan mest kryper. Ändå blir man ganska trött av att dra runt med twinsen och lyfta dem fram och tillbaka. Hur kan det komma sig? Det måste vara åldern.

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. 15 maj, 2012 07:21

  Berätta mera om fläckönskningarna. Nytt garn eller? Målad sockblank? Onekligen snyggt. Får tänka om nu när jag lever för att undvika ”pooling”.

  Sedan en tanke om gungor och barn. Det finns ju en ålder där man slutar gunga och snurra. Man blir sådär tråkigt vuxen kanske. Eller så är det så att man måste gunga och snurra för att hjärnan ska utvecklas. Kroppen hittar centrumlinjen och balansen. Bra för motoriken och senare inlärningen. När hjärnan är färdig vill den inte gunga mera. Typ.

  Så gunga på ni.

  • 15 maj, 2012 08:07

   Det är Schoppel Wolle Wunderklecks. 🙂 Jag fick kolla upp det för att minnas hur det stavas. Det ser ut som om nån stickat och repat upp, för garnet är vågigt redan i nystanet. Det står inte hur man ska göra för att få just de där fläckarna. Jag utgick från en liknande socka, Schoppel Wolle Fliegende Untertasse, där jag stickat med 60 maskor och fått fram mönstret. Fast det ser ut som ufon. 🙂

   Det är lite ”bara ett varv till”-varning över den här sockan!

   Intressant tanke. Tack för den!

   • 15 maj, 2012 09:03

    ”Bara ett varv till” är jag inte rädd för. Vi har redan så mycket av det här hemma 😀 Har troligen ärende till stan på fredag. Men ”mina” butiker är lite långsamma…Nätet?

   • 15 maj, 2012 09:46

    Japp, nätet. Fast i mitt fall köpte jag det i en LYS, i Åbo. Fast det var ifjol, så jag vet inte om det finns kvar där. Lankakamari.fi har det i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: