Hoppa till innehåll

Dagens utflykt

15 maj, 2012

Dagens val:
Marigt, eller hur? Nej, det var lätt.

Dagens mat:

Gott! (Men helt fel ticsmässigt. Jag borde få i mig nåt snabbt. Jag borde ha med Dextrosol hela tiden när jag får sådär lågt blodsocker, så jag inte behöver kämpa med maten. Det är svårt när kroppen vill inhalera sallad, men jag vill tugga den.)

 

Dagens förvånade barn:
En hiss. En genomskinlig hiss!

Dagens bästa skylt: (från Leonidas)

Annons
2 kommentarer leave one →
 1. vardagsparlor permalink
  15 maj, 2012 09:51

  Salladerna på Greenz är verkligen goda..synd att du fick tics. Kanske du borde äta något riktigt smarrigt före. Ta efterrätt som förrätt 😉 😀 Just Leonidas har världens godaste chokokaka, med tre olika choklader MUMS!

  • 15 maj, 2012 09:55

   Jag får en massa knasiga tics när jag inte äter tillräckligt regelbundet. Jag vet ju om det, försökte avhjälpa det, men det körde ihop sig. Fast efter maten blev det bra igen, men det tar sån tid att äta de där salladerna! 😀 Jag vill att mat ska gå fort, fort! Även om det är bra att äta långsamt.
   Jag vågade inte gå dit den här gången!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: