Hoppa till innehåll

Slapp

3 maj, 2012

Egentligen ska mammor inte vara sjuka. William var arg på mig, när jag var sjuk. ”Nej! Där har inte magafari!” sa han bestämt. Och så blev det breakdance och hulabaloo och han vägrade lyda över huvud taget under kvällen. Jag sitter som en urvriden disktrasa och önskar mig nån annanstans, fast jag vet att det här går ganska fort över. Och när man har småbarn har man sällskap, oavsett vad man har för fel eller inte.

Solen skiner idag, men det blåser svalt. Jag tar ut twinsen en stund och livet återvänder. Så småningom. Det går trögt i uppförsbackarna. Kanske för att jag är ovan med den här resevagnen. Den andra ska på reparation, men faktum är att den är mycket lättare att köra, fast den är tyngre. (Den här vagnen skaffade fammo begagnad och det var tur det, eftersom vår egen inte funkar)

Förutom att jag är lite slak fortfarande, tycker jag det är trevligt med solsken. Våren är bra, för då är det precis lagom varmt. 15 grader eller möjligtvis 20 är ypperligt. Det är förresten inget kastmärke Milja har i pannan, det är batat. ^^

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: