Hoppa till innehåll

Söndagen som blev en tisdag

1 maj, 2012
tags: ,

Egentligen går det inte att bada bara ett barn. Eller två. Alla tre blir alltid inblandade eller springer efter varann som får på väg till klippning. ^^ Det är inte riktigt lika enkelt att bada dem längre. Milja kliver runt, vänder sig, hon är som en extremt hal ål som man försöker såpa in, medan hon är på väg nån helt annanstans! Min tröja blev genomvåt och jag fattar inte varför jag inte bara drar av mig alla plagg medan jag ändå håller på.

Det blev snabbvälling och bums i säng för tre rena ungar, som tycktes ha händer och fötter överallt, när jag skulle natta dem. Mjuka små fötter, ilskna små armar, små händer som vill peta mig i ögonen. När jag låg med armarna runt ett par sprattlandet tvillingar, tänkte jag på hur mycket jag längtade efter att få bygga tågbana med William, bara han och jag. Vi har en ny bit , ett litet garage och jag vill testa att bygga in det, tillsammans med en massa annat skoj. Det är så sällan det finns tid för bara han och mig. Eller bara jag och en av twisen. Och så får jag tusen nya idéer till stickprojekt och texter, men bara just då. Det är som jag slöpratade med J-syrran om idag: det är så svårt att uppskatta nuet när man har så fullt upp! Oavsett om det är skola, jobb eller småbarn hemma.

William ville absolut inte komma hem från fammo&faffa idag. Jag anklagar honom inte. Däremot måste man gå hem ibland, för att kunna komma tillbaka.

Jag tänker på sommaren. Jag börjar ha akut Österbottenbrist och längtar hemhem. Vet inte i vilken eller vilka uppsättningar vi ska åka dit i vår eller i sommar. Eller jo, jag har lite planer, men de ändrar lite då och då. Huu, va man kan sakna sin familj!

Kvällens helt apropå-tips:

Knäro-oost (eller bondost, som det brukar heta) och fikonsylt är grymt gott!

Annons
5 kommentarer leave one →
 1. Dolce Bambini permalink
  1 maj, 2012 10:14

  Jag har aldrig vågat köpa hem o smaka den där osten haha ^^… Massa fina bilder du lagt in också. På barnen o så 🙂

  • 1 maj, 2012 10:22

   Det måste du våga! Den är så mild och smakar mest grynost. Typ. 😀 Tack! ❤

   • Dolce Bambini permalink
    1 maj, 2012 10:29

    får kanske köpa hem och smaka då, tyckte den såg ut som typ….bränd plätt eller bränt bröd :-)))

 2. 2 maj, 2012 05:32

  Yes. Den där smak-kombinationen upptäckte jag med, av en ren händelse, efter jul..och håller med..det är fantastiskt gott!
  Och på tal om att bada och bli våt. Jag klär alltid av mig då tvillingarna skall bada 🙂

 3. JessicaB permalink
  2 maj, 2012 07:30

  Jåå, fikonsylt är perfekt med all sorts ost! Prova mögelost också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: