Hoppa till innehåll

Den arma konditionen

20 april, 2012
tags:

William var med på mammathai-passet idag, men han tränade inte, utan fick leka med de andra barnen som var där under tiden. Det är en ganska nystartad grupp och jag tycker tanken är jättebra; att även boxningsklubbar kan ha barnpassning.

Nu vet alla på klubben hur gammal jag är, hur gammal Mika är och när vi fyller år. Det var typ det första William berättade. Jag och Etta flabbade åt det tills jag skulle gå iväg och betala för träningen. Då slutade jag flabba, eftersom jag höll på att få kramp i ytterlåren, efter alla utfall med vikter, som vi hade gjort. Huu, vilken rutten kondis man har, men åh så skönt att se att det finns andra med mammadallermagar. 😀

Dagens bil:

Wili och jag hittade en bil, vars motorhuv var lika hög som andras kaross!
– En sån ska jag ha när jag blir stor! sa W.
Njaaaa, sa morsan.

 Dagens coola godisråtta:

Vi höll på att glömma bort hela godisdagen och flyttar den delvis till imorron. När jag kom hem, slängde jag i mig chevré, kyckling och sallad och W undrade varför jag åt så sent på kvällen, medan han själv satt och snaskade snask!

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: