Hoppa till innehåll

Efter helgen

16 april, 2012

Efter en intensiv helg i sångens tecken, försöker jag återanpassa mig till vardagslivet med blöjor och matkladd. Det är märkligt hur mycket av det här hemmalivet man lyckas förtränga på ett och ett halvt dygn. Å andra sidan är det inte en klagan, utan ett konstaterande. Solen skiner och det är märkbart varmare än under helgens snöoväder. Fast jag bryr mig inte om snö, den smälter ju.

Twinsen och jag är ute på balkongen och de kryper naturligtvis precis där jag har försökt stänga av deras passage. De ger mig världens oskyldigaste miner om jag påpekar det. Och bråkar som samma leksak mellan varven, för det finns bara en sak i hela världen som är jätterolig. Det blev för varmt på balkongen efter ett tag, det är redan över 25 där på dagarna!

Jag undrar om vår TV kommer att överleva den här tiden då det ska petas på allt. Såna här gånger borde man ha en vanlig klump-TV igen, men ruta som håller att ta på och som inte har touch-knappar som de når (nej, det funkar inte att ha TVn på väggen, det är en stor bokhylla i vägen).

Egentligen hade jag tänkt sätta de här körbilderna i ett annat inlägg, men jag hinner inte riktigt med allt, så de får hamna i samma. Här är helgen i några bilder.

Aquarelle, Vörås damkör, framför sina sånger.

ÅD och Aquarelle tillsammans.

De flesta övernattade på Norrvalla, men jag och ett par kompisar var hos Ericas mamma, som bor vid havets slut i den mysigaste röda stuga jag sett på länge. Katten Kimi liknar Bambam väldigt mycket, men det är alltså inte ”vår” katt den här gången, utan en annan charmig kattfröken jag fick bekanta mig med.

Vi må ha börjat med snö, men avslutade resan med den vackraste solnedgången på länge och sjöng från Jalasjärvi till Åbo.

I Vörå träffade jag också två bloggen.fi-veteraner, farmor och AH, men eftersom de inte har sina bloggar kvar, kan jag inte länka till dem. Tack för att ni kom och lyssnade och för att ni sa hej, det var roligt!

Annons
10 kommentarer leave one →
 1. 16 april, 2012 02:28

  Har ni fixat den där mattan på balkongen själva?
  Funderar på nån lösning till min inglasade balkong nämligen..som bra skulle kunna användas som ett extra rum nu..då där är så varmt..men attans kallt på betonggolvet..

  • 16 april, 2012 02:39

   Jo, det har vi. Det finns att köpa på rulle på Bauhaus och liknande ställen. Den är jättebra, den klarar fukt och håller värmen bättre. Vi har ju också bara betong under.

   • 16 april, 2012 02:43

    Kanske Plantagen? Vi har ju inget Bauhaus i Vasa 🙂
    Tack för infon iallafall..ska ta itu med det snarast möjligt

   • 16 april, 2012 02:49

    Det kan hända, ring och fråga! Det ska vara en utomhusmatta som tål fukt. 😀

 2. anneli honkanen permalink
  16 april, 2012 02:49

  Vilka fina bilder, Bitte !
  Tack för att du ställde upp med fotandet även denna gång

  • 16 april, 2012 02:56

   Det var så lite så. 😀 Du ställer ju upp med ”massäcken”!

 3. Erica permalink
  16 april, 2012 06:12

  Det var så roligt igen att vara tillsammans med kören!! Vart ska vi åka nästa gång???

 4. Mikaela Nyström permalink
  18 april, 2012 05:29

  Hej, har varit in på fel blogg tills nu…fick det inte att stämma, inga barn & ingen körsång….Fina barn och fina foton! Jättekul att sjunga med er var det!

  • 18 april, 2012 07:32

   😀 Va roligt att du hittade rätt till slut. Tack och tack detsamma, det var roligt att sjunga mer er också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: