Hoppa till innehåll

Möulot!

15 april, 2012
tags: ,

Det är befriande att komma till Österbotten. Fast jag inte är hemma från Vöra, känns landskapen, husen, människorna och stämningen så bekant. Det är så befriande att inte behöva tänka på vad man pratar, dialekten bara flyter på och folk runt omkring mig pratar snarlikt. Den här helgen har jag inte suttit vid nån dator och det är jätteskönt. Jag sitter med kören och skumpar hemåt i en ångande buss, medan vi fortfarande har konsertens sista toner i huvudet.

Tack till Aquarelle och alla jättefina musiker som sjöng och spelade med oss. Mitt sinne är fullt med nya influenser av alla de slag, jag har fått sitta på vinden och fnittra mig till sömns med mina goda vänner, jag har sjungit så rösten är slut och kroppen trött. Dags för en ny vecka! 😀

Jag har alla bilder i stora kameran, så de kommer upp senare. Just nu har jag väldigt bebissdryyyft!

20120415-181140.jpg

20120415-181153.jpg

20120415-181206.jpg

Annons
One Comment leave one →
  1. vardagsparlor permalink
    15 april, 2012 10:44

    Har förstått att du träffade allas våran alltidhemma/aldrighemma. Världen är liten 😉
    Jag skall åka upp till Vasa på fredagen och på måndagen skall jag infinna mig på Norrvalla i Vörå. Skall vara där på rehabilitering en vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: