Hoppa till innehåll

En tis— nej onsd.. wtf? :D

10 april, 2012

Va bra att det är tisdag imorron, tänkte jag för mig själv, då kan jag gå till familjecaféet imorron. Men nej! Det är ju redan onsdag i morgon! Man går i den där korta veckan-fällan varje gång! 😀

Idag märkte jag att tvillingarna faktiskt kollar lite på TV. För det mesta har jag den avstängd på dagarna, eftersom jag vet att jag fastnar i alla program, fast de inte ens är bra! Nu är vi där i Drömmarnas trädgård-träsket igen med pontepiner, wuttingar och pinkeponkar och ninkenonkar och jag-vet-inte-vad-de-har-knarkat-när-de-hittade-på-namnen. Milja gillade Pontepinerna mest, alltså de där små röda figurerna. Hon är också den som har ett stort intresse för små gubbar och figurer allmänt. Littlest Petshop nästa kanske? Ja, inte än kanske, men det är sånt som killarna haft och har noll intresse av.

Vi är ute i vårblåsten. Vad konstig vår vagn ser ut när man vänder på den och fäller ner suffletten.

Dagens gilla: 

Långa benvärmare á la Ginatricot. Fluffiga, sköna och perfekta för årstiden.

Dagens blomster:

Små scilla som blommar vid de soligaste väggen, ett stenkast från hemma. Tycker de är så mysiga! Där vajar de i vinden med en massa krokusar.

Dagens vardagslyx:

Ny juice och grötpulver. Jo, egentligen ska man väl koka vanlig gröt, men det hinner de ju äta så många gånger än. Pulver är bra också.

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 10 april, 2012 06:48

    Korta-veckan, den gillar vi! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: