Hoppa till innehåll

Mitt i veckan

4 april, 2012

Jag fattade inte varför Milja inte sov inatt. Hon ville liksom, men vaknade om och om igen. Tog henne intill mig,  det brukar hjälpa. Nix. Hon vände och vred. Sen kände jag att hon var varm och lite snorig och fattade direkt. Vi tankade paracetamol och mjölk och då vaknade Isaac. Gäääsp. Det är nog bara William som har sovit gott inatt.

Duktig är hon i alla fall, den lilla tösabiten. Hon sov inte idag på dan heller, så nu sitter hon i min famn och gör mysljud och pekar på bebisbilderna som flashar förbi när jag bläddrar i arkiv och på bloggen. Vad händer där ute i världen, utanför bebisbubblan? Jag känner mig ytterst bortkommen.

Vi äter smörstekt gös, potatis och grynost. Till och med Milja tyckte om det, fast hon är sjuk. Duktiga lilla tjejen.

Dagens sköna balkong:

Hittades i Ikeas sommarkatalog. Åh fint! Men inte riktigt bebis- och träningsvänligt.

Dagens braiga sak:

Vattenkaraff (eller till vin?). Jag köpte på Ikea för 1,50. Bästa köpet på länge! Den är cirka 30 cm hög. Jag brukar ställa den med vatten på dagarna, det är lättare att komma ihåg att dricka på det sättet. Plus att jag gillar vatten som stått en dag.

Bebisfilten del två fortsätter. Långsamt, men framåt. Jag har blandat in ett nystan i blått/lila, eftersom jag bara fick tag i ett rosa.

Och mina sockor går lite framåt också. Jopp, samma bild som jag hade på Facebook, men jag gillar inte att den försvinner i mängden där, det är skoj att själv se när man höll på med nåt och vad det var. Plus att alla inte använder FB. Mönstret heter Artichoke och är gratis och på engelska. Det är förvånansvärt lätt att memorera. Garn: Shibui Sock.

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. miqa72 permalink
  5 april, 2012 07:35

  Vi har en ny president. Inte mycket annat.

 2. vardagsparlor permalink
  8 april, 2012 06:45

  Vilka härliga sockor…vacker grön färg och vackert mönster..och filten den blir nog super 🙂

  • 8 april, 2012 09:53

   Gillar dem skarpt också! Det enda man undrar är om garnet håller, det är ganska tunt. Det återstår att se. Har stickat i det förut, åt ungarna, men inte åt mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: