Hoppa till innehåll

Mellan molnen

3 april, 2012
tags:

I morse var det sju minusgrader, när jag huttrande tog William till dagis. Men solen har lyst på oss och vi har klarat oss undan det värsta ovädret. Vi kollar på Nyhetsmorgon och tycker att den där barn- och ungdomspsylokogen de har där på tisdagar, har mycket vettigt att komma med. En av nyhetsuppläsarna hade samma frisyr som Loreen idag. Jag kunde inte koncentrera mig på nyheterna, utan såg bara hennes Ronja Rövardotterhår och tjocka, raka pannlugg. 😛

Jag funderar på tics och mediciner. Tvillingarna river ner alla skor, tidningar och leksaker de kommer åt. Åtminstone är de glada och nöjda. Vår vagn är ännu trasig. Blä, varför skulle handtaget gå sådär?

Jag stickar vidare mellan varven. Isaac kastar iväg mina stickor. Förresten: vad hände med House på tisdagar? Är det säsongspaus?

Annons
One Comment leave one →
  1. 5 april, 2012 07:50

    åH vilka sötnosar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: