Hoppa till innehåll

Den långa söndagen

1 april, 2012

Det är bra att det finns ställen att gå till när dagen har varit lång, ungarna vilda och Milja bara gråter och gråter. Antagligen har hon ett par större tänder på gång, för det verkar göra ont när hon ska äta.

Idag var det första gången twinsen var med till vårt söndagsevent. Det var massor med folk, så de blev rädda till en början och Milja klamrade sig fast vid fammo och vid mig. Speciellt rädda blev de för den där grejen som blåser upp stora studsmattan. Efter ett tag, när några hade gått, vågade de i alla fall börja krypa runt. Milja hittade en annan bebis, som hon ville  vara gullig med och peta i ögonen.

Och det fortsätter snöa och snöa.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: