Hoppa till innehåll

Länklistan

28 mars, 2012

Den är på gång, det kommer mer. Men det är svårt med en liten i famnen. Det kommer mera, när jag hinner fixa med den. Jag har dessutom valt att inte länka till bloggen.fi-bloggar, utan till startsidan, där man lätt kan hämta under ”mest lästa”. Den är fonten för det här temat jag använder, gör listan ganska lång.

Det är förresten svårt det här med länkar. Jag vet att flera har sagt att de använde min gamla länklista för att hitta sina favoriter. Man vill inte länka för lite eller mycket, det känns taskigt att glömma bort folk eller inte länka, så det blir nån slags mellanting.

Annons
8 kommentarer leave one →
 1. 28 mars, 2012 04:21

  Det är en stor ära för mig att finnas bland dina länkar! 🙂

 2. 28 mars, 2012 04:22

  Hej!
  En fråga lite off topic. Jag öppnade en ny blogg på WordPress (adress: bogartsblogg.com). Jag överförde mina tidigare inlägg från Bloggen.fi . Senare lade jag märke till att bilderna inte följde med i flytten (varefter jag raderade allting). Så verkar det vara för dig också, alltså att bilderna inte följt med. Så länge du har kvar bilderna på Bloggen.fi kommer de väl att synas här också. Men hur är det när någon utanför Norden läser dina gamla inlägg, ser de bilderna då? Har du någon uppfattning om detta? Och framförallt, varför följde inte bilderna med i flytten? Det borde de rimligtvis göra.

  ps. skickade samma kommentar redan tidigare men den fastnade tydligen någonstans. ds.

  • 30 mars, 2012 11:49

   Jag har svarat, som du ju vet! Ville bara visa att dina kommentarer kom med, men de syntes inte förrän nu, för de hamnade i ett spamfilter. Vet inte varför, det är samma med andra från bloggen.fi, men jag ser dem i alla fall!

   • 31 mars, 2012 09:14

    Ahaa! Allt har sin förklaring. Och att jag hamnade i spamfiltret är inte så konstigt. 😉

    Här måste man tydligen fylla i namnuppgifterna varje gång man skall kommentera. På Bloggen.fi ifylldes dessa automatiskt när man var inloggad. Såg att man tydligen kan ”snabbinlogga” med hjälp av wordpressikonen under kommentarfältet.

 3. 28 mars, 2012 08:43

  När jag tittar på min bloggstatistik är du (paradox) en av de största trafikkällorna. Tack så innerligt! Då blev jag ju nyfiken och hittade hit. Underbara du! Härliga bilder. Mina barn är äldre så jag har kommit ur ”blöjträsket” och hinner äntligen sticka. Fattar inte att du hinner med båda. Imponerad. Tourettes är också intressant. Du beskriver så bra från insidan. Vi har egna ”bokstäver” inom NPF hemma. Intressant att jämföra och kanske få nya infallsvinklar hur man kan ta dagarna som kommer.
  Nu lägger jag in dig i min marginal.
  Kram Maria B

  • 28 mars, 2012 09:45

   Nämen va roligt! Du har en mysig blogg. Det är intressant med NPF – och tröttsamt. Det är nästan svårare utifrån, alltså för de som måste se och lyssna på det, utan att alltid kunna hjälpa. Det är i alla fall min erfarenhet. Tack!

   • 29 mars, 2012 11:46

    Delar din erfarenhet med att det är lättare mitt i smeten. Bara man lyckas låta bli att jämföra sig med andra… Intressant är det definitivt. Nytt varje dag ;).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: