Hoppa till innehåll

Brölgänget

28 mars, 2012

Nej, det blev inget sockstickande, bortsett från några få varv igår. Inget mys ute idag. Istället kämpar vi vidare med ledsna barn, som biter mig i benet och försöker komma åt alla sladdar som finns på bordet, när jag sitter och äter vid datorn. Milja fick hög feber inatt efter vaccinationen. Det var väntat, det har varit så tidigare också, men det är aldrig roligt ändå. Isaac är avis på att jag har Milja i famnen och tvärtom.

Ibland måste jag bara gå ut till köket en minut. Hämta kaffe, låta dem gråta den stunden. Isaac var i alla fall lycklig när han fick äta potatis och makaroner från golvet. Det går över, men kanske inte just idag.

Annons
One Comment leave one →
  1. 28 mars, 2012 02:08

    Hej!
    En fråga helt off topic. Jag öppnade en ny blogg på WordPress (adress: bogartsblogg.com). Jag överförde mina tidigare inlägg från Bloggen.fi . Senare lade jag märke till att bilderna inte följde med i flytten (varefter jag raderade inläggen). Så verkar det vara för dig också. Så länge du har kvar bilderna på Bloggen.fi kommer de väl att synas här också. Men hur är det när någon utanför Norden läser dina gamla inlägg, ser de bilderna då? Har du någon uppfattning om detta? Och framförallt, varför följde inte bilderna med i flytten? Det borde de rimligtvis göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: