Hoppa till innehåll

Hejdå

15 mars, 2012

Jag tar bloggpaus eller bloggslut. Återkommer kanske senare i vår. Det här sättet bloggen.fi stänger av kommentarer och blockerar länder, är dessutom under all kritik.

Det var roligt så länge det varade. Hejdå.

15 kommentarer leave one →
 1. 15 mars, 2012 07:56

  Kommer sakna dina inlägg 🙂 Lycka till med allt! Har varit roligt att följa er vardag, har ofta känt igen mig 🙂

 2. Johanna Holmäng permalink
  16 mars, 2012 05:06

  Ååå nej.. Vad ska jag nu läsa på nätterna då jag sitter och ammar?? 🙂 Har varit med skräckblandad förtjusning jag läst din blogg, få se vad som väntar oss med vårt tvillingliv.. 🙂

 3. SusanneL permalink
  16 mars, 2012 06:45

  Näjj vill inte att du slutar men förstår dej om det blir ditt beslut 😦 KRAM till dej Bitte !!!!

 4. 16 mars, 2012 07:39

  Va tråkigt! Jag har följt din blogg så länge så det kommer att kännas väldigt tomt att inte få läsa dina kloka funderingar över livets med- och motgångar.

 5. Marina permalink
  16 mars, 2012 08:31

  Håller med, men hoppas att det bara blir en paus!? Nu är du väl snart tillbaka…

 6. 16 mars, 2012 03:14

  Jag hoppas att du snart börjar blogga igen. Du är min favoritbloggare.

 7. Erica permalink
  16 mars, 2012 05:24

  Va? Nej!!! Jag som är van att titta in hit varje dag (flera gånger) Som tur vad träffas vi i alla fall varje vecka.Det är min tröst:/

 8. 16 mars, 2012 06:19

  😦 Nog är det sjutton om det inte fungerar som det ska… Även jag kommer att sakna dig och dina skriverier, man har känt sig som en del i er familj… Kram till er alla!

 9. 16 mars, 2012 06:38

  Pausa om det känns så, men nog kommer DU/ NI att saknas oss!
  Vi väntar tålmodigt, ha det SÅ gott under tiden. Kram!

 10. Saara med Siiri och Alex permalink
  16 mars, 2012 07:10

  Oj vad jag hoppas att du inte slutar! Det är så härligt att läsa att man inte är den enda som kanske inte tycker att det är så idylliskt och lätt med småbarn hela tiden, trots att det samtidigt är så otroligt underbart… ; ) Jag har följt med din blogg i många år redan, och isåfall att du inte fortsätter säger jag bara TACK och lycka till med allt!

 11. tita permalink
  16 mars, 2012 07:39

  Jag kommer att sakna dina livfulla inlägg ! Alla fina bilder på barnen och deras upptåg ! Till sist, du är en HÄRLIG mamma för dina /era barn…..hoppas du återkommer efter en längre eller kortare paus …. Kramisar

 12. malena permalink
  17 mars, 2012 07:37

  Äsch vad tråkigt! Jag har ofta tittat in på din blogg, skrattat igenkännande och tagit del av din kloka funderingar om livet. Jag uppskattar också ärligheten i din blogg. Ändå förstår jag ditt beslut. Det kan säkert vara skönt att satsa fullt ut på familjen en tid. Ha det bra i framtiden vad ditt beslut än blir!:)

 13. Annika permalink
  17 mars, 2012 11:10

  Nej vad tråkigt! Jag kommer att få ett mycket tråkigare liv nu utan din blogg, för jag läser den varje dag 🙂 Har en tös som är en månad äldre än dina små och det är så härligt då man kan relatera till din vardag och känna att det finns andra där ute som vet hur det är att leva bebislivet, och som framför allt inte är rädd att berätta om hur det är på riktigt. Allt det härliga, jobbiga, tröttsamma, gnälliga, ljuvliga! Sköt om dig och din fina familj. Jag kommer att fortsätta titta in varje dag och läsa gamla inlägg om inte annat!

 14. Rockmom permalink
  17 mars, 2012 04:29

  Kommer att sakna er så massor!!
  Men förstår..funkar inte på min sida med bloggen.fi:s bloggar nu heller, min länklista uppdateras inte..vilket är surt och har gjort att jag missat en del.

  Kram till er!

 15. Barbro permalink
  18 mars, 2012 03:05

  Himla tur att jag inte sett detta förrän nu,då slapp jag ha leidon.
  Bra att du fortsätter,vem skulle jag annars följa och läsa.God fortsättning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: