Hoppa till innehåll

Dagens

15 mars, 2012

Dagens Ja!

– Arabia-arvet och lite överbliven chokladmoussé från igår.
– Näpna två små, som lekte fint ihop. Jag slänger upp håret i en slarvig knut. Milja pekar och vill ”gulla” med mitt hår. Åh, lilla söta tjejen. Tänk att hon märker sånt där!
– Tordag! Yay! Stickcafé! Snart-helg!

Dagens Tja…

– Isaac vrålar och vrålar. Är det tänker eller är det den här långtidsmagsjukan? Ungarna verkar må bra, de äter som hästar, men de här bajsblöjorna är horribla. Hur kan nåt lukta så illa och när tar det slut? Nåja, bara fem idag, inte tolv som i förrgår.

– Jag försöker lära Isaac att han inte ska stoppa fingrarna i syrrans mun, för hon tycker det är väldigt behändigt att inte behöva bita på sina egna.

– Hjärtattacken! När jag tvättade Milja, satte jag mig på toaletten, för att klä henne. Och för att inte Isaac skulle gräva i toan. Isaac Vildris fortsatte härja med handduschen och jag försökte få honom att sluta, eftersom den höll på att lossna från fästet på väggen. Då slänger sig Milja ur min famn och jag får tag i hennes tröja i sista sekunden. Håh hååå, hjärtat bankar hårt! Isaac blev mest rädd och sätter igång och stortjuter, antagligen för att han inte fick leka med slangen. Puh, det gick bra i alla fall.

– Det här nappkastandet som försiggår när jag ska lägga dem. Båda kastar nappar bakom dubbelsängen och jag krälar under den och bannas över dammet, över kastandet. Ibland lyckas jag fånga napp

Dagens Mys:

– De somnar. På varsin sida om mig. De små liven. Så ligger de där och snuttar, med sina minihänder och fjuniga huvuden. Andas lugnt. Mina lån från gudarna, våra små underverk. De underbara små, som ger mig gråa hår och samtidigt gör mig så lycklig. Hur kan det vara en så fin gräns mellan kärlek och ilska? 🙂

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: