Hoppa till innehåll

Som knopparna

14 mars, 2012

Ja! Där gömde den sig. Djupt under isen, under snön. Våren, knopparna. En krokus eller scilla kanske? Jag hoppas de tumhöga, späda plantorna överlever frostnätterna. Under tiden mörkret råder, passar jag på att beundra Jupiter och Venus, som lyser som två minisolar på himlavalvet just nu.

Ikväll har jag sjungit med kompisar, fått njuta av toner och sångers magiska kraft, fått lära mig nya saker och uppskattat självklarheter.

När jag skulle ladda upp bilder, klickade jag på fel mapp i misstag. Jag fick tag i seglingsmappen. Åh, vad jag saknar havet och sommaren. Är det bara jag? Snart kommer den, värmen. Snaaart!

(blä, jag lovade ju mig själv att jag inte skulle sätta upp såna här sommarbilder än. Sommaren kommer ju inte på ett tag! Men för en som trodde att hon var landkrabba, är det här så vackert, som skön musik.)

 

Annons
One Comment leave one →
  1. Barbro permalink
    15 mars, 2012 06:28

    En lisa för själen att få se såna underbara ”havssommarbilder”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: