Hoppa till innehåll

De där syltasockorna

11 mars, 2012

Yvonne undrade hur långt man kommer i syltasockmönstret med ett nystan. Här är svaret.  Om du använder 7 bröder-garn, gör inte fler än 5 åsar/upprepningar (jag gjorde 6) annars räcker inte ett nystan. De här är gjorda med 55 maskor i resåren, 48 för foten, på 3,5:ans fyrkantiga stickor (knitpro cubics).

Annons
One Comment leave one →
  1. 12 mars, 2012 05:44

    Ok, tack för det tipset! Jag har inte börjat sticka syltasockorna än, men jag har valt ut restgarn som jag ska använda till dem. Det är fyra påbörjade nystan, och när jag vägde dem blev det sammanlagt ca 200 gram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: